Velkommen til ØBK
Østfold Bildende Kunstnere (ØBK) er en faglig sammenslutning av profesjonelle og yrkesaktive billedkunstnere fortrinnsvis bosatt i Østfold. Vi har cirka 120 medlemmer som jobber innenfor teknikkene maleri, skulptur, grafikk, tegning, installasjon, video, fotografi, lyd og data. ØBK skal ivareta medlemmenes faglige, økonomiske, sosiale og ideelle interesser. ØBK ble stiftet i 1977 som en distriktsorganisasjon av NBFO, nå NBK (Norske Billedkunstnere). ØBK og NK Viken er eiere av  Østfold Kunstsenter.

ØBK-styret samarbeider med styrene i BBK og BO om regionale saker.

Hjemmesiden har i løpet av september blitt helt fornyet for å gi et mer dynamisk og tilstedeværende inntrykk og vi har fylt den med mye mer innhold. Vi har en egen side for aktuelle utstillinger der medlemmer deltar, en forbedret nyhetsside, en helt ny ressursside med en rekke ulike linker som er relevante for medlemmene, og mye mer. Alt i alt skal denne hjemmesiden speile oss som medlemmer, vår aktivitet og vårt faglige og profesjonelle virke. Vi er 117 medlemmer som har all grunn til å være stolte av hverandre, løfte hverandre fram og engasjere oss i vår felles kunstneriske hverdag. Sammen er vi ØBK uansett hvor vi bor og virker.

Vi har også opprettet en egen instakonto hvor vi vil dele bilder og #ØBK-notis og følge medlemmer. Snarvei til sosiale medier under.

Kontakt oss gjerne om hva som helst

Mvh styreleder

KONTAKTOPPLYSNINGER

postadresse:   

c/o Østfold Kunstsenter, Ferjestedsveien 5, 1606 Fredrikstad 

 

e-post:                

ostfoldbildendekunstnere@gmail.com

 

Telefon:             

Leder: Tor-Magnus Lundeby 919 14 007

Nestleder: Jonas Qvale 481 53 654

  • Facebook
  • Instagram